Kalender

2019

22 september  Concertje Franeker
14:00 uur in de Bethelkerk
https://www.agrarischedagen.nl/

2 juni  LUMC  concertje
10:00 uur Boerhaaveplein

10 februari  Gluren bij de Buren
Op 10 februari treden we drie maal een half uur op in een huiskamer in Leiden. We zullen muziek spelen van Ravel, Farrenc en Poulenc. Zie ook https://glurenbijdeburen.nl
Locatie: Jan van Houtkade 1
Tijd: 12:45 / 14:15 / 15:45 uur

2018

30 november  Herfstconcert
Op Ballonpad 2 is een creatief bolwerk gevestigd van enthousiaste ondernemers met uiteenlopende ambachten. Dit karakteristieke oude schoolgebouw uit de jaren ’20 leent zich fantastisch voor een sfeervol herfstconcert in november. Tijdens deze avond zullen Leids muziekensemble Het Nonet en Leids zangkoor The Keys onder leiding van Mirjam Mertens hun muzikale bijdrage verlenen. Er zal onder andere pop, jazz, klassiek klinken: van Poulenc, Shostakovich tot Pentatonix en Michael Jackson. Het belooft een mooie avond te worden en tegelijkertijd een unieke kans om afscheid te nemen van het prachtige pand dat op korte termijn gesloopt gaat worden om plaats te maken voor nieuwe bouwprojecten. We hopen jullie op 30 november te zien!
Locatie: Ballonpad 2
Tijd: 20:00 uur

9 maart  Best of Open Podium (BplusC)
Een aantal deelnemers, uit alle mooie acts van de afgelopen 10 Open Podia, treden nog een keer op!
Geniet van een afwisselend programma met muziek en dans van dj Dylano, Het Nonet, de Leidse klezmerband Di Krenitse, Los Alumnos de Guillermo, singer-songwriter Marc Nochem en de BplusC wedstrijdgroep dans.
Locatie: Leids Volkshuis
Tijd: 20:00 uur